ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η πέτρα του σκανδάλου με Ουάρντα ξεσπά κατά Σαλάχ

Η πέτρα του σκανδάλου με Ουάρντα ξεσπά κατά Σαλάχ

«Πυρά» κατά του Μοχάμεντ Σαλάχ από την κοπέλα που κατηγορεί τον Ουάρντα

Παράπονα από τον Μοχάμεντ Σαλάχ έχει το μοντέλο που εμπλέκεται στο ροζ σκάνδαλο με τον Άμρ Ουάρντα.

 

Η Merhan Keller σε δηλώσεις της στο περιοδικό Mirror εξέφρασε την αντίθεση της με την αντίδραση του άσου της Λίβερπουλ σχετικά με το θέμα και τόνισε ότι η ζωή της πλέον είναι σε κίνδυνο καθώς ο Σαλάχ λατρεύεται ως Θεός στην Αίγυπτο και όλοι θεωρούν ότι δε μπορεί να κάνει λάθος.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι δεν ήταν ορθό ότι πήρε θέση δημόσια για το θέμα και μπορεί να μίλησε υπέρ των γυναικών αλλά ζήτησε να δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία στον Ουάρντα, κάτι που θα μπορούσε να κάνει κατ ιδίαν.

 

«Αυτό το άτομο, ο Σαλάχ, είναι Θεός στην Αίγυπτο. Κυριολεκτικά. Δεν τον αντιμετωπίζουν ως έναν απλό ποδοσφαιριστή. Είναι Θεός και δεν μπορεί να κάνει λάθος σε κάτι. Αυτό βάζει τη ζωή μου σε κίνδυνο. Δεν μπορώ να πάω τώρα στην πατρίδα μου αν θέλω να επισκεφτώ την οικογένειά μου.

 

 

Ο κόσμος θα μου επιτεθεί στους δρόμους. Ξέρετε πώς είναι οι ποδοσφαιρικοί φίλαθλοι και οι δικοί μας της Αιγύπτου είναι 100 φορές χειρότεροι.

 

 

Αυτό που με σόκαρε περισσότερο από όλα στην περίπτωση του Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν πως το όλο θέμα δεν είχε να κάνει με εκείνον. Αντιλαμβάνομαι την ανθρώπινη πλευρά, ότι είναι συμπαίκτης του και προσπαθεί να πάρει το μέρος του και να τον στηρίξει.

 

Όμως θεωρώ πως τη στήριξη μπορείς να την δώσεις σε ιδιωτικό επίπεδο. Μπορείς να πας κατ'ιδίαν και να του πεις ότι έκανε λάθος και ότι θα πρέπει να μην το ξανακάνει και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

 

 

Είναι πολύ οδυνηρό το γεγονός ότι παίρνει το μέρος του. Ο Σαλάχ είναι ένας από τα πιο αναγνωρίσιμα άτομα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και αυτό έχει ωθήσει πολλούς να με παρενοχλούν ακόμα περισσότερο.

 

Δεν έχετε ιδέα πόσα μηνύματα μίσους και απειλές έχω δεχτεί. Δεν προσπαθώ να του κάνω ζημιά ή να καταστρέψω την καριέρα του, όπως με κατηγορούν πολλοί. Θέλω να το ξεκαθαρίσω αυτό».

X