ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Η ρητορεία του κ. Γουλιέλμου και οι επίπλαστες λύσεις

Η ρητορεία του κ. Γουλιέλμου και οι επίπλαστες λύσεις

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την τύχη που είχε η άτυπη συνέλευση της ΚΑΕ Αρης

Η προχθεσινή άτυπη Γ. Συνέλευση του Α.Σ. Αρης είχε την τύχη που έχουν, περίπου, όλες οι παρόμοιες Συνελεύσεις στις οποίες συζητιέται το μέλλον μίας επαγγελματικής ομάδας.

 

Θεσμικά ο Ερασιτέχνης ορθώς λειτούργησε και προσκάλεσε τα μέλη του σε μία Γ. Συνέλευση, αλλά το ζητούμενο πάντα παραμένει το τελικό αποτέλεσμα.
Η παρουσία του κόσμου ήταν μικρή σε σχέση με τη σοβαρότητα της κατάσταση που επικρατεί στην ΚΑΕ. Σαφή εικόνα για τους λόγους δεν υπάρχει καθώς η μία ερμηνεία της αποχής είναι η απουσία του κόσμου λόγω των διακοπών του καλοκαιριού και η άλλη ότι ο κόσμος έχει κουραστεί από το σκωτσέζικο ντουζ που ζει με την ομάδα μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Ακόμη όμως και γεμάτο να ήταν το «Αλεξάνδρειο» το αποτέλεσμα λίγο πολύ θα ήταν το ίδιο. Στον επαγγελματικό αθλητισμό τα προβλήματα λύνονται μόνο με χρήματα και αυτά δεν προκύπτουν από τις Συνελεύσεις των μελών ενός Συλλόγου.

 

 

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Αρης κ. Γουλιέλμος προσπάθησε με τα όσα είπε να αποποιηθεί τις όποιες ευθύνες τους αναλογούν από την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΚΑΕ. Η προσπάθεια του έπεσε στο κενό γιατί τα λόγια σε σχέση με τα έργα του χαρακτηρίζονται από ανακολουθία.

 

Ο νεόκοπος στα διοικητικά του μπάσκετ παράγοντας φημίζεται για τις νομικές του γνώσεις, αλλά αυτό δεν αποτελεί εφόδιο για τη πετυχημένη διοίκηση μίας αθλητικής ανώνυμης εταιρείας. Αυτός είναι και ο λόγος που ο κ. Γολυιέλμος αστοχεί στη διαχείριση κομβικών θεμάτων της ΚΑΕ. Παρ’ όλα αυτά είναι ο κάτοχος του 90% των μετοχών και χωρίς τη συναίνεση του δεν μπορούν να υπάρξουν εξελίξεις.

 

Θετική η διάθεση των κ. Αρβανίτη να συμπαρασταθεί στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Αρης ώστε να βρει λύση στο θέμα των ΒΑΝ, αλλά εκτιμώ ότι ήταν επικοινωνιακό τέχνασμα η υπόσχεση του ότι θα λύσει το πρόβλημα χωρίς λεφτά. Θα ήταν χρησιμότερο ο κ. Αρβανίτης να δήλωνε δημοσίως στη Γ. Συνέλευση πόσα χρήματα μπορεί να συνεισφέρει μαζί με τους φίλους του και όχι απλώς να «πετάει» πυροτεχνήματα.


FOCUS

Η άφιξη του κ. Θανάση Παπαδόπουλου τις επόμενες 48 ώρες στη Θεσσαλονίκη θα έχει ως στόχο μόνο την εξυπηρέτηση προσωπικών του θεμάτων ή θα μπει στον κόπο να ασχοληθεί και με κάποιο από τα τεράστια προβλήματα που άφησε φεύγοντας στην ΠΑΕ Ηρακλής;

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (18/7)

X