ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Σύμβολο για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, χαρούμενος που τον γνώρισα»

«Σύμβολο για τον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια, χαρούμενος που τον γνώρισα»

Ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan.gr Πάνος Κωνσταντόπουλος μίλησε στο Metropolis 95.5 για τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ

Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» ο διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Stoiximan.gr Πάνος Κωνσταντόπουλος.

 

Παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια λέγοντας πως είναι παίκτης-σύμβολο για τον Δικέφαλο και εξέφρασε τη χαρά του που τον γνώρισε στην παρουσίαση της συμφωνίας.

 

Αναλυτικά όσα είπε ο Πάνος Κωνσταντόπουλος:

 

«Πριν στεφθεί νταμπλούχος ο ΠΑΟΚ είχαμε κάνει συζήτηση με τους ανθρώπους του. Τώρα θεωρήσαμε την κατάλληλη περιόδο να το ανακοίνωσουμε από κοινού για να ενημερωθεί ο κόσμος. Η σχέση μας είναι δυνατή. Μεγαλύτερη αξιοπιστία δείχνει και το όνομα της εταιρίας στη φανέλα μιας ομάδας. Πριν πέντε χρόνια που ξεκινήσαμε, αυτό θέλαμε να επιτύχουμε. Δεν είναι τυχαίο ότι βραβευτήκαμε ως η κορυφαία εταιρία στην Ευρώπη παίζοντας στοίχημα από το κινητό. Ο ΠΑΟΚ είναι πρότυπο στο κομμάτι της δημιουργίας. Είναι η χαρά του χορηγού και γι΄ αυτό επεκτείναμε τη συνεργασία μας με τον Δικέφαλο. Και οι ομάδες ζητούν από εταιρίες το κάτι παραπάνω και εμείς κάνουμε αυτό. Ο Βιεϊρίνια είναι σύμβολο για τον ΠΑΟΚ. Ένας αθλητής καταξιωμένος και μεγάλη μου χαρά που ήταν σήμερα στην παρουσίαση και τον γνώρισα από κοντά. Επαγγελματίας με όλη τη σημασία της λέξης. Δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ. Εύχομαι να ανανεώσουμε τη συνεργασία μας και στο νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Εύχομαι και άλλες ομάδες να μπουν στο δρόμο του ΠΑΟΚ και να φτιάξουν τα δικά τους γήπεδα. Το PAOK TV έχει εμπορική χροιά και να ενισχύσουμε αυτό το εγχείρημα που το έχει αγκαλιάσει ο κόσμος της ομάδας».

X