ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Στέρεες βάσεις - Διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες»

«Στέρεες βάσεις - Διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά από την επιστροφή του Γιώργου Τσουκαλίδη στον Αγροτικό Αστέρα

Ο Γιώργος Τσουκαλίδης μιλά για την επιστροφή του στον πάγκο του Αγροτικού Αστέρα.

 

«Η επιστροφή μου είναι γεγονός, μετά από τη σχετική πρόσκληση-πρόταση των ανθρώπων της ομάδας.

 

Με αφήνει απόλυτα ευχαριστημένο, γιατί έρχεται από το στόμα του κ. Φοιρού, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Θα έχουμε διαφορετική ομάδα από τις προηγούμενες χρονιές», ήταν αρχικά τα λόγια του Τσουκαλίδη στη «Metrosport» για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

 

 

«Φιλοδοξία, προγραμματισμός και ταλέντο»

 

 

Ο νέος τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα στη συνέχεια τόνισε. «Οι τάσεις του ποδοσφαίρου θα μας καθοδηγήσουν για τη λειτουργία του συλλόγου. Αλλωστε, τελείωσαν τα χρόνια, που η ομάδα αγόραζε όποιον ήθελε και μετά δεν μπορούσε να λειτουργήσει.

 

Θέλουμε να δημιουργήσουμε στέρεες βάσεις, βασιζόμενοι στο ταλέντο των παικτών, αλλά αυτό δεν αφορά μόνο το αγωνιστικό κομμάτι.

 

Το σίγουρο είναι ότι θα πλαισιωθεί η ομάδα και από έμπειρα παιδιά. Θα στηριχθούμε στη φιλοδοξία, το ταλέντο, αλλά και τον προγραμματισμό για να είναι πετυχημένη η χρονιά.

 

Θέλουμε παίκτες, οι οποίοι να μπορούν να υποστηρίξουν το όλο εγχείρημα, με βάση τα δικά μας παιδιά», τόνισε ο Τσουκαλίδης. Χθες το μεσημέρι είχε εκ νέου συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας για το τιμ των συνεργατών.

 

*** Την Τετάρτη (12/6, 19:00) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του νέου προπονητή, αλλά και της διοίκησης για τον προγραμματισμό όσον αφορά τη νέα σεζόν. Στο μεταξύ, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων ανέλαβε ο Κυριάκος Κερανόπουλος.

 

 

Τσιτενίδης: «Διαφωνήσαμε»

 

 

 

Στο μεταξύ, ο πρώην τεχνικός του Αστέρα, Ανέστης Τσιτενίδης, με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα. «Να ευχαριστήσω κι εγώ, μιας και είναι της μόδας, τη διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα (Τσακίρη και Διακάκη), οι οποίοι μου έδωσαν τη δυνατότητα να προπονήσω για δεύτερη φορά τη μεγάλη ομάδα του Ευόσμου. Ελπίζω, οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου, με τους οποίους διαφώνησα, να τους βγει το πλάνο, που έχουν με επιτυχία...», έγραψε με νόημα.

X