ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Την Τρίτη (20/8) η ΕΠΟ παρουσιάζει το VAR!

Την Τρίτη (20/8) η ΕΠΟ παρουσιάζει το VAR!

Συνέντευξη Τύπου, ενημέρωση, αλλά και ειδικό workshop

Η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση και ενημέρωσε ότι την ερχόμενη Τρίτη (20/8) θα γίνει η παρουσίαση του VAR από εκπροσώπους των φορέων που συνετέλεσαν στην υλοποίηση του και θα το υποστηρίξουν στην πορεία του στα ελληνικά γήπεδα, ενώ θα υπάρξει και ανάλυση της χρήσης του.

 

«To VAR μπαίνει για τα καλά στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, καθώς από φέτος θα συνοδεύει τους αγώνες της Superleague. Με την ευκαιρία αυτή, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σας προσκαλεί την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 13:00, στις εγκαταστάσεις της στο Πάρκο Γουδή, σε Συνέντευξη Τύπου για την επίσημη παρουσίαση του συστήματος στους εκπροσώπους του Τύπου. Η παρουσίαση του VAR θα γίνει από εκπροσώπους των φορέων που συνετέλεσαν στην υλοποίηση του και θα το υποστηρίξουν στην πορεία του στα ελληνικά γήπεδα, ενώ θα υπάρξει και ανάλυση της χρήσης του. Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι στο πάνελ θα απαντήσουν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ μετά το τέλος της Συνέντευξης Τύπου θα λειτουργήσει Μικτή Ζώνη για δηλώσεις των παραγόντων του Ποδοσφαίρου και της Διαιτησίας.

 

Ακολούθως, στις 14:30 θα πραγματοποιηθεί ειδικό workshop, για την παρουσίαση του Video Assistant Referee αποκλειστικά στους sportscasters, σχολιαστές, παραγωγούς και λοιπούς εκπροσώπους των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, με σκοπό την όσο το δυνατόν καλύτερη ενσωμάτωση του VAR στις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές μεταδόσεις των αγώνων».

 

Δ.Σ. την Τρίτη για τηλεοπτικά και θέματα διοργάνωσης

Όπως ανακοινώθηκε από τη SL1 την Τρίτη (20/8) στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής.

 

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

 

1/ Θέματα Διοργάνωσης Πρωταθλήματος Super League 2019-2020.

 

2 /Επιλογή εταιρείας για το έργο της τηλεοπτικής παραγωγής αγώνων.

 

3/ Σύγκληση Γ.Σ. για την έγκριση των Προκηρύξεων του Πρωταθλήματος Super League K15 και του Κυπέλλου Κ19.

 

4/ Διάφορα.

VAR
X