ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Της κακομοίρας: Μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στημένα

Της κακομοίρας: Μόνο στην Ελλάδα δεν υπάρχουν στημένα

Ο Γρηγόρης Κόκκινος και ο Κωστής Ραπτόπουλος σχολιάζουν τις εξλίξεις στο κύκλωμα των στημένων αγώνων στην Ισπανία και γίνεται... «Της κακομοίρας»

Κάθε μέρα βγαίνουν όλο και περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση στημένων αγώνων στην Ισπανία, με πρωταγωνιστή τον Ραούλ Μπράβο. Συνομιλίες με διαλόγους που δείχνουν ότι γινόταν τρομερά πράγματα, όπως και καταθέσεις μαρτύρων και εμβάσματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο γνωστός ποδοσφαιριστής από το πέρασμά του από την Ελλάδα, φαίνεται πως δύσκολα θα τη γλυτώσει από την ισπανική δικαιοσύνη. Και εδώ γίνονται προσπάθειες για στημένα παιχνίδια, αλλά η κατάληξη είναι πάντα η ίδια. Τίποτα δηλαδή!

 

Αυτό σημαίνει ότι το Ελληνικό Πρωτάθλημα είναι το πιο καθαρό Πρωτάθλημα του πλανήτη. Εδώ τα πάντα κρίνονται μέσα στο χορτάρι και όλοι εσείς οι κακοπροαίρετοι, προσπαθείτε να βρείτε μελανά σημεία γιατί τα κάνουν οι ξένοι. Τόσο πολύ σας κακοφαίνεται δηλαδή που στην Ελλάδα όλα είναι καθαρά και κρυστάλλινα; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν μας γουστάρουν στην Ευρώπη, επειδή εμείς είμαστε τίμιοι σε βαθμό κακουργήματος και μας έβαλαν σε επιτήρηση.

 

Τώρα ή τα έχεις χάσει τελείως, ή σε ψεκάζουν ή θέλεις να μας τρολάρεις όλους κανονικά και με τον νόμο. Δηλαδή υπάρχει βρωμιά και δυσωδία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και εδώ είναι όλα αγγελικά πλασμένα; Κάθε τόσο δεν βγαίνουν στη δημοσιότητα συνομιλίες για στημένους αγώνες, δεν μαθαίνουμε για παιχνίδια που η αστυνομία λέει ότι έχουν χειραγωγηθεί; Εσύ δεν έλεγες για τόσα παιχνίδια που «βρωμούσαν» κανονικά και με τον νόμο και τελικά δεν έγινε τίποτα;

 

Ε, για αυτό ακριβώς τον λόγο, λέω ότι εδώ δεν υπάρχουν στημένα παιχνίδια. Όταν σου βγάζουν ποσά που παίχθηκαν, συνομιλίες που το μόνο που δεν συζητάνε οι πρωταγωνιστές είναι το λεπτό που θα μπει το γκολ, εγώ τι να πω; Ότι η δικαιοσύνη έβγαλε λάθος απόφαση; Στη χώρα που ζούμε θα πρέπει να μάθουμε και το πώς λειτουργεί και να πηγαίνουμε με τους κανόνες της.

 

Στη χώρα που ζούμε δεν συμβαίνει τίποτε διαφορετικό από ότι συμβαίνει σε ολόκληρο τον πλανήτη. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στην πολιτική, στις αγορές, στις επιχειρήσεις, σε όλους τους τομείς.

 

Ο Ραούλ Μπράβο στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία, δήλωσε ότι έμπλεξε με τη μαφία του στοιχήματος για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εγώ τώρα τι θέλεις να σου πω, ότι λέει ψέματα ή αλήθεια;

 

 

ΚΟΚΚΙΝΟΣ

 

Δικαιολογίες

 

Μαθαίνω ότι ο λόγος που δεν προχώρησαν οι συζητήσεις μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Τομ Παπαδόπουλου, ήταν το γεγονός ότι δεν μπορεί να αλλάξει έδρα η ομάδα του Βόλου και να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Όπως σε όλα τα πράγματα αυτό που προβάλουν σαν δικαιολογία, θα μπορούσε εύκολα να αλλάξει με κάποια τροπολογία στη Βουλή. Μήπως δεν γίνεται;

 

Ξεκαθάρισμα

 

Ο Τομ Παπαδόπουλος έχει ιερή υποχρέωση να ενημερώσει για τις προθέσεις που έχει σχετικά με το μέλλον του Ηρακλή. Είναι αδιανόητο να είμαστε σχεδόν στα μέσα Ιουνίου και να μη γνωρίζει κανείς ποια θα είναι η επόμενη ημέρα της ομάδας. Οφείλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να μιλήσει επιτέλους δημόσια. Θέλει να συνεχίσει; Μπορεί; Τόσο δύσκολο είναι;

 

Στην Ελλάδα έμπλεξε;

KOK Δεν βλέπω να τη γλυτώνει και θα την πληρώσει τη νύφη για τα στημένα.

ΡΑΠ Αν δικαζόταν στην Ελλάδα, θα έλεγες το ίδιο πράγμα;

 


ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ

 

Αγγελος (1)

 

Μετά από όσα έκανε στο αγώνα με την Ιταλία, πιστεύω ότι θα πρέπει να πάει στη μονή Εσφιγμένου, να τρώει φακές μια ολόκληρη εβδομάδα και μάλιστα χωρίς λάδι, αφού δεν έβαλε στην ενδεκάδα της Εθνικής ούτε έναν ποδοσφαιριστή του πρωταθλητή ΠΑΟΚ!

 

Αγγελος (2)

 

Αυτό με τους ποδοσφαιριστές πιστεύω ότι το έκανε για δυο λόγους. Ή για να μην τον χρεώσουν ότι είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και επιλέγει με το συναίσθημα ή πραγματικά έχει πρόβλημα και αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι δεν ήρθε στη φιέστα.

X