ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το πλήγμα στο γόητρο και η παράμετρος για τον Απόλλωνα Πόντου

Το πλήγμα στο γόητρο και η παράμετρος για τον Απόλλωνα Πόντου

Δεύτερη σερί ήττα για τους «κοκκινόμαυρους» σε επίσημο ματς αλλά και οι σκέψεις αποχώρησης από το Πρωτάθλημα

Μετά τη «σφαλιάρα» στην εντός έδρας πρεμιέρα και τα τέσσερα γκολ από τα Χανιά, για τον Απόλλωνα Πόντου ήρθε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο, από ομάδα, η οποία αγωνίζεται σε κατώτερη κατηγορία, άσχετα αν ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τη δική του ιστορία.

 

Ανεξάρτητα, πάντως, αν τίθεται το ερώτημα για το πού θα έφτανε ο Απόλλων στη διοργάνωση, δεν είναι και ότι καλύτερο για το γόητρο του συλλόγου.

 

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και η παράμετρος του ότι οι «κοκκινόμαυροι» δεν θα κατέβαιναν στο Πρωτάθλημα.

 

«Κατά την άποψή μου δεν έπρεπε να κάνουμε ούτε μισό βήμα πίσω. Δεν έπρεπε να δεχθούμε καμία απολύτως μείωση του ποσού. Μας έβαλαν πέρυσι να επενδύσουμε περισσότερα χρήματα στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε ομάδες με αγωνιστική δυναμική, που θα μας επέτρεπε να μείνουμε μέσα στη δεκάδα την περσινή και έρχονται μετά να πουν ότι δεν ισχύει αυτό. Ποιος θα πληρώσει σε μας τη βλάβη που έχουμε υποστεί; Και σας καταθέτω και πάλι, ότι εμείς είχαμε αποφασίσει να μην συμμετέχει πέρυσι ο Απόλλων Πόντου στο πρωτάθλημα εάν δεν είχε ανακοινωθεί η αναδιάρθρωση με τα οικονομικά οφέλη τα οποία θα είχαμε. Άρα, η ελαχιστότητά μου καταθέτει την άποψή ότι δεν ευθυνόνται επουδενί οι ομάδες», είπε πρόσφατα ο τεχνικός του Απόλλωνα στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου.

 

Οικονομικές δυσκολίες, ενημερότητα, ακύρωση μεταγραφών έχουν δυσχεραίνει το έργο του Καλαϊτζίδη.

X