ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τσιτενίδης: «Προίκα για τη συνέχεια»

Τσιτενίδης: «Προίκα για τη συνέχεια»

Παρέδωσε την έκθεσή του στον Γιώργο Φοιρό ο τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα ενόψει της νέας σεζόν

Ο Ανέστης Τσιτενίδης παρέδωσε την έκθεσή του για τη φετινή χρονιά του Αγροτικού Αστέρα στον Γιώργο Φοιρό.

 

Κατέθεσε τις σκέψεις του, τις εντυπώσεις του και έκανε παράλληλα μέσω της «Μetrosport» τον μικρό απολογισμό του, με αφορμή τη φετινή σεζόν.

 

«Στην ομάδα πήγα στην 1η Ιανουαρίου. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε μία ομάδα, η οποία ήταν ουσιαστικά βαθμολογικά αδιάφορη», είπε αρχικά και συνέχισε.

 

«Θεωρώ ότι κρατήσαμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου, αλλά και την αγωνιστικότητα του σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Συν τοις άλλοις, δώσαμε χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αποτελεί πιστεύω προίκα για την επόμενη χρονιά με οποιονδήποτε προπονητή έχει η ομάδα», ήταν τα λόγια του Τσιτενίδη, ο οποίος θα κληθεί να συζητήσει τις επόμενες μέρες με τη διοίκηση.

 

«Είμαι επαγγελματίας προπονητής, θα συζητήσω τις όποιες προτάσεις μου γίνουν», απάντησε με έμφαση. Ολα συνηγορούν, πάντως, ότι δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Ευόσμου.

 

 

Νεαροί και υπό δοκιμή

 

 

 

Κατά τα άλλα, έκλεισε χθες η χρονιά για τον Αγροτικό Αστέρα με φιλικό παιχνίδι (0-0) κόντρα στον Ιωνικό, στα Διαβατά. Η ομάδα της Ιωνίας πανηγύρισε την άνοδο στην Α1, ενώ για την ομάδα του Αστέρα δόθηκε χρόνος σε νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες, καθώς και παίκτες υπό δοκιμή.

 

Την προσεχή Πέμπτη θα γίνει αποχαιρετιστήριο μπάρμπεκιου στην ομάδα του Αγροτικού. Οι «πράσινοι» δεν εξασφάλισαν την άνοδο, που ήταν ο αρχικός στόχος. Θα παίξουν τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, ποντάροντας σε νέο αίμα.

 

 

Α.Σ. Γιαννιτσά: Κορμός και σπορά

 

 

Μετά από τις έξι πρώτες αποχωρήσεις, οι περισσότεροι από τον βασικό κορμό θα μείνουν. Γίνονται συζητήσεις, υπάρχουν επαφές, τη στιγμή που επίσης σημαντικό στοιχείο είναι αυτή την ώρα γίνεται η σπορά του γηπέδου για να είναι έτοιμο ενόψει της νέας σεζόν.

X