ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Δικηγόρος συλληφθέντα: «Θύτης και θύμα γνωρίζονταν 50 χρόνια» (aud)

Δικηγόρος συλληφθέντα: «Θύτης και θύμα γνωρίζονταν 50 χρόνια» (aud)

Ο συνήγορος του 70χρονου δράστη, Χάρης Βεργούλης, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το τραγικό περιστατικό στο γήπεδο του Απόλλωνα Πόντου

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Χάρης Βεργούλης, συνήγορος του 70χρονου, ο οποίος έσπρωξε τον Νίκο Τριγλιανό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του στο γήπεδο της Καλαμαριάς.

 

Ο συνήγορος του 70χρονου δράστη μίλησε στο Metropolis 95.5, χαρακτήρισε βαριά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που απήγγειλε ο εισαγγελέας στον πελάτη του και ήταν ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός σε ό,τι αφορά την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο πελάτης του.

 

«Θεωρώ βαριά την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και πιστεύω ότι θα ανατραπεί. Πρόκειται για τραγωδία. Οι δύο άνθρωποι, θύτης και θύμα, γνωρίζονταν 50 χρόνια και το σημαντικότερο όλων είναι ότι η διαμάχη δεν ήταν μεταξύ τους. Το θύμα είχε κάποιον διαπληκτισμό με έναν τρίτο και ο πελάτης μου πήγε πυροσβεστικά να τους σταματήσει. Εκεί έκανε εκείνη τη χειρονομία που αποδείχθηκε μοιραία. Και το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ο πελάτης μου, ο οποίος είναι με βηματοδότη. Τον γνωρίζω 35 χρόνια. Είναι φίλος του Απόλλωνα Καλαμαριάς, παλιότερα νομίζω ότι πρέπει να διατέλεσε και παράγοντας. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα τον υποστήριζα σε μια τέτοια υπόθεση. Αυτή τη στιγμή είναι συντετριμμένος. "Μαζί του πέθανα κι εγώ", είπε κάποια στιγμή χθες», δήλωσε στο Metropolis 95.5 ο Χάρης Βεργούλης.

 

X